Articles

Preakness Stakes vindere: Liste over tidligere vindere, hurtigste tider, bedste øjeblikke i løbet historie

Bare fordi de Kentucky Derby er mere populære og Belmont Stakes kroner sjælden Triple Crown-vindende heste betyder ikke, at vi bør ignorere Preakness Stakes på Pimlico Race Course.

nedenfor er de tidligere vindere af Preakness, den anden juvel af hestevæddeløbs tredobbelte krone, sammen med de hurtigste vindende løbstider og de bedste øjeblikke i begivenhedens lange historie.,

MERE: Triple Crown-vindere | Near miss

Preakness vinderne

Her er en liste over de vindende heste og jockeyer af Preakness Stakes.

1984 Gate Danser, A. Cordero Jr.

1983 Deputed Testamony, D. A. Miller Jr.

Hurtigste Preakness gange

Sekretariat løb den hurtigste race i Preakness historie i 1973, men det var først i 2012, at det blev anerkendt som sådan.Maryland Racing Commission brugte ny timingteknologi til at bestemme, at sekretariatet vandt Preakness i 1:53, Ikke 1:53.4. Med ændringen ejer han rekorden for hvert af de tre Triple Cro .n-løb. Listen nedenfor tæller kun Preakness løb løb siden 1925, når afstanden ændret til en og tre-sekstende miles, som det er i dag.,

Bedste Preakness forestillinger

Den korteste af de tre Triple Crown-løb, kan ofte give de bedste øjeblikke på grund af den tætte overflader. Her er syv af de bedste løb i Preakness historie.

MERE: at Huske Pimlico ‘ s “drift af Urinaler”

Retfærdiggøre (2018)

Retfærdiggøre indtastet 2018 Preakness Stakes som en stor favorit til at vinde, der ville sætte ham op til at fortsætte sit forsøg på at blive den anden hest i fire år for at vinde Triple Crown, efter at Amerikanske Farao., Efter at hoppe ud til en tidlig føring, imidlertid, retfærdiggøre befandt sig hals og hals med god magi, og de to heste var næsten umulig at skelne kommer ned strækning af en tåget Pimlico Væddeløbsbane. Retfærdiggør trukket videre ned strækningen, men det så for tæt på at kræve et flertal af løbet.

jeg vil Have en Anden (2012)

Doug O ‘Neill’ s hest bested favorit Bodemeister i Kentucky Derby, så gjorde det igen to uger senere på Preakness. Han løb ned ad Bob Baffert ‘ s colt med en furlong at gå, trækker foran en næse, da de to krydsede linjen., Jeg får en anden ridset fra Belmont Stakes på grund af skade, så vi så ham aldrig køre den hårdeste test af Triple Cro .n. Denne hest kunne lukke, afgørende for at sikre den tredje og sidste juvel.

Afleet Alex (2005)

Hvis ikke det var for 50-1 long shot Giacomo trække ud en spændende Kentucky Derby, Afleet Alex kunne have vundet Triple Crown. Men i Preakness, hesten og jockeyen Jeremy Rose gik næsten ned omkring turnen ved at støde ind i Scrappy T., Det var et skræmmende øjeblik for begge, men Afleet Ale.opretholdt på en eller anden måde sin balance og fløj ned ad strækningen for at vinde med fem længder.

Silver Charm (1997)

havde dette løb været endnu et par meter længere, ville det have tilhørt kaptajn Bodgit. I stedet, 1997 Kentucky Derby vinder Silver Charm overlevede både ham og Free House ved en næse for at vinde det andet ben af Triple Cro .n. Touch guld løb ned sølv charme i Belmont tre uger senere, vinde med en halv længde.,

Sunday Silence (1989)

Sunday Silence og Easy Goer kom ind i strækningen af 1989 Preakness dead even. I sidste ende havde hverken vundet eller tabt nogen grund. Men taberen, Easy Goer, tog bare hovedet op ved målstregen, og det kostede ham sejr. Hestevæddeløb kan ikke komme nærmere end denne.

Codex (1980)

En af de mest kontroversielle slutter i løbet historie kom i 1980, da Codex og jockey Angel Cordero stødte Kentucky Derby vinder Reel Risiko for, at det uden omkring den sidste tur., Det kom under meget offentlig kontrol, men Maryland Jockey Club besluttede til sidst, at der ikke var nogen indblanding, og Code.forblev sejrherren.

bekræftet (1978)

Triple Cro .n-vinderen holdt Alydar nede på strækningen på Pimlico for at vinde sit andet ben. Disse to heste kørte en hidtil uset 10 gange i løbet af deres 2 – og 3-årige sæsoner, og bekræftede sejrede i syv af dem. Alydar, far til Easy Goer, sluttede på andenpladsen i alle tre Triple Cro .n-løb det år.

sekretariat (1973)

den første tur på Pimlico er en stram en., Det menes at være for stramt til at gøre et tidligt træk. Sekretariat og jockey Ron Turcotte havde andre ideer i 1973 Preakness. Sekretariatet brød ikke godt, men gik fra sidste til første i 300 yards tidligt i løbet og slog Sham med tre længder. Det er stadig det hurtigste løb nogensinde kørt i Preakness.