Articles

‘Big Brother 22’ spoilere: Endelig Overhode konkurransen Del 2 vinneren er …

CBS

Det Endelige Overhode konkurranse av «Big Brother» 22 det er nå to tredjedeler over. To av de Siste 3 — Cody Calafiore og Enzo Palumbo — gikk head-to-head på lørdag i Del 2 av denne tre-del HOH event., Vi har vært å holde et våkent øye på live strømmer, og har alle de «Big Brother» spoilere, inkludert resultater med hensyn til hvem som vant denne make-or-break fasen av #BB22.

Del 1 spilles ut på torsdag, rett etter live episode som så utkastelse av Julen Abbott. Vinneren av Del 1, som viste seg å være en test av fysisk smidighet, ble Nicole Franzel. Hun vil ansikt ut mot Del 2 vinner i Del 3, som er satt til å finne sted i løpet av live «Big Brother» – finalen på onsdag, 28. oktober.,

Del 2 av den Endelige HOH konkurransen har tradisjonelt vært en kombinasjon av fysisk utholdenhet og mental smidighet. I fjor produsenter, rister opp format og flyttet denne til første posisjon. Men dette året var det tilbake til sin rettmessige plass. Cody tok tidlig ledelsen og holdt den til å vinne Del 2.

seieren betyr at Cody og Nicole vil gå head-to-head i Del 3. Historisk er dette siste match-up utfordringer som har krevd hver av de gjenværende spillere å forutsi hvordan den utkastede houseguests har fullført spørsmål om sin tid i huset.,

Cody og Nicole har vært quizzing hverandre på hendelsene i de siste 90 dager i #BB22 huset. De vet de vil bli gitt et valg av to mulige svar, og må finne ut hvilke scenario som er mer sannsynlig. Den som vinner denne runden vil få å kaste ut Enzo og ta den andre gjennom de Siste 2.

SE «Big Brother 22′ spoilere: oktober 26 episode vil inneholde en Del 1 av endelige Overhode konkurranse