Articles

Preakness Innsats vinnere: Listen over tidligere vinnere, raskeste tider, beste øyeblikk i løpet historie

Bare fordi Kentucky Derby er mer populære og Belmont Stakes kroner sjeldne Triple Crown-vinner hester betyr ikke at vi skal ignorere Preakness Innsats i Pimlico Race Course.

Nedenfor er de siste vinnerne av Preakness, den andre juvel av hest racing ‘s Triple Crown, sammen med den raskeste vinne løp tider og på de beste øyeblikkene i tilfelle’ s lange historie.,

MER: Triple Crown vinnere | nestenulykker

Preakness vinnere

Her er en liste over de vinnende hester og jockeyer av Preakness Innsats.

Raskeste Preakness ganger

Sekretariatet løp den raskeste løp i Preakness historie i 1973, men det var ikke før i 2012 at det ble anerkjent som sådan.

The Maryland Racing-Kommisjonen brukte nye timing teknologi til å finne ut Sekretariatet vant Preakness i 1:53, ikke 1:53.4. Med endringen, han eier en oppføring for hver av de tre Triple Crown-løp. Listen nedenfor teller bare Preakness løp kjøres siden 1925, når avstanden endret til ett og tre-sekstende miles, som det er i dag.,

Beste Preakness forestillinger

Den korteste av de tre Triple Crown-løp kan ofte gi de beste øyeblikkene på grunn av den nære kanter. Her er syv av de beste løpene i Preakness historie.

MER: Husker Pimlico er «Kjører av Urinals»

Rettferdiggjøre (2018)

Rettferdiggjøre angitt 2018 Preakness Innsats som en tung favoritt til å vinne, noe som ville sette ham opp til å videreføre sitt forsøk på å bli den andre hesten i fire år for å vinne Triple Crown etter Amerikansk Farao., Etter å ha hoppet ut til en tidlig ledelsen, men Rettferdiggjøre fant seg selv i nakken og halsen med God Magi, og to hester var praktisk talt umulig å skille kommer ned strekning av en tåkete Pimlico Race Course. Rettferdiggjøre trukket frem nedover strekningen, men det så også nær å ringe for et flertall av løpet.

jeg vil Ha en Annen (2012)

Doug O ‘Neill’ s hest bested favoritt Bodemeister i Kentucky Derby, så gjorde det igjen to uker senere på Preakness. Han løp ned Bob Baffert er hingst med en furlong å gå, å dra videre med en nese som de to krysset linjen., Jeg vil Ha en Annen riper fra Belmont Stakes på grunn av skade, så vi aldri så ham kjøre den tøffeste testen av Triple Crown. Denne hesten kunne lukke, vesentlig for å sikre den tredje og siste juvelen.

Afleet Alex (2005)

Hvis ikke for 50-1 lang skudd Giacomo å trekke ut en spennende Kentucky Derby, Afleet Alex kunne ha vunnet Triple Crown. Men i Preakness, hest og jockey Jeremy Rose nesten gikk ned rundt slå på å komme borti Scrappy T., Det var en skremmende øyeblikk for begge, men Afleet Alex liksom holdt sin balanse og fløy ned strekningen til å vinne med fem lengder.

Silver Charm (1997)

Hadde dette løpet vært enda et par meter lenger, det ville har tilhørte Kaptein Bodgit. I stedet, 1997 Kentucky Derby-vinner Silver Charm utspilte både ham og Gratis-Huset med en nese for å vinne den andre etappen av Triple Crown. Trykk Gull kjørte ned Sølv Sjarm i Belmont tre uker senere, og vant med en halv lengde.,

søndag Stillhet (1989)

søndag Stillhet og Lett Goer angitt strekning av 1989 Preakness døde selv. På slutten, hadde heller ikke fått eller mistet noen bakken. Men taperen, Lett Goer, bare plukket hodet opp på målstreken, og det kostet ham seieren. Hesten løp kan ikke komme nærmere enn dette.

Codex (1980)

En av de mest kontroversielle ferdig i løpet historie kom i 1980, da Codex og jockey Engel Cordero dunket Kentucky Derby vinner Ekte Risiko for utvendig rundt siste sving., Det kom under mye offentlig gransking, men Maryland Jockey Club slutt konkluderte med at det var ingen forstyrrelser, og Codex forble victor.

Bekreftet (1978)

Triple Crown-vinner holdt utenfor Alydar ned strekningen i Pimlico å vinne sin andre etappe. Disse to hestene kjørte en enestående 10 ganger i løpet av sine 2 – og 3-åringen sesonger, og Bekreftet seiret i syv av dem. Alydar, den sire av Lett Goer, kom på andreplass i alle tre Triple Crown-løp det året.

– Sekretariatet (1973)

Den første svingen i Pimlico er en tett man., Det er tenkt å være for stramt til å gjøre en tidlig flytte. Sekretariatet og jockey Ron Turcotte hadde andre ideer i 1973 Preakness. Sekretariatet ikke bryte godt, men gikk fra siste til første 300 meter tidlig i løpet og slo Humbug av tre lengder. Det er fremdeles den raskeste løp noen gang kjørt i Preakness.